Productes

Sa Balear – Marbre i pedra a Mallorca

A la nostra empresa, ens dediquem a produir productes exclusius i d´alta qualitat en pedra natural per a la decoració d´interiors i exteriors, oferint una àmplia varietat d´opcions per satisfer les necessitats dels nostres clients. Comptem amb una àmplia experiència en el maneig de la pedra natural, cosa que es reflecteix en la qualitat dels nostres productes i en la nostra capacitat per oferir solucions decoratives úniques.

Els nostres productes són el resultat de la combinació de l’experiència i les habilitats dels nostres treballadors en el maneig de la pedra natural, juntament amb la innovació tecnològica en els processos d’elaboració i disseny nou. Això ens permet produir productes d’alta qualitat que destaquen per la seva exclusivitat i elegància.

Entre els productes que oferim a Sa Balear, hi ha soleres tant d´interior com d´exterior. Aquestes són planxes de pedra natural que s’utilitzen per a la construcció de terres i parets a interiors i exteriors, amb una gran varietat d’acabats i colors.

També comptem amb aplacats d’interior i exterior, que són làmines de pedra natural de diferents gruixos que es fan servir per cobrir parets i façanes. Els aplacats poden ser de diferents tipus de pedra, incloent-hi marbre, granit i pissarra, entre d’altres.

Produïm elements per a la cuina i el bany, com taulells, lavabos, banyeres i dutxes. Aquests productes estan fets de pedra natural d´alta qualitat i són altament resistents a la humitat ia les taques.

Sa Balear també ofereix taules de marbre i pedra natural per a interiors i exteriors, amb dissenys elegants i sofisticats. Les taules són fetes a mida, per la qual cosa els clients poden triar la mida i la forma que s’adaptin millor a les seves necessitats.

Les escales de pedra natural són un altre dels nostres productes oferts. Són peces de gran bellesa que donen un toc d’elegància i exclusivitat a qualsevol espai. Xemeneies, arcs i vorades per a piscines, tots ells amb dissenys únics i personalitzats.

Finalment, a Sa Balear oferim escultures de pedra natural, fetes a mà pels seus experts artesans. Les escultures són peces úniques i exclusives, que poden ser utilitzades tant per a decoració interior com a exterior.

Descubre nuestros materiales

¿Qué productos trabajamos?