Materials sintètics

Silestone

Solid-surface

Dekton

Neolith

Compac

Laminam

Lapitec

Rak

Inalco itop Iker

Stone glass

Equs

Techlam

Quars genèrics

Porcellànic

Krion

A més, ens adaptem constantment als nous materials del mercat.

Materiales especiales de importación

Disponemos de diferentes materiales especiales en exclusiva y en stock, para poder ofrecer una mayor variedad.


Te dejamos una muestra de todo de lo que disponemos.

Sa Balear – Marbre i pedra a Mallorca

Per a la satisfacció total de tots els nostres clients també ens dediquem a la producció de materials de marbre sintètic d’alta qualitat. El nostre ampli catàleg inclou una gran varietat de productes, enfocats a oferir solucions decoratives exclusives mitjançant una combinació d’innovació en els processos d’elaboració i disseny nou.

Comptem amb un equip de professionals altament capacitats a la feina amb pedra integrant tecnologia d’última generació en el procés de producció. Això ens permet utilitzar els darrers programes de disseny per a la realització de plànols i mantenir un control precís a cada etapa d’elaboració.

Entre els materials hi ha el Silestone, un material de quars que ofereix una gran varietat de dissenys i colors per adaptar-se a qualsevol estil decoratiu. El Solid-surface és un altre material que es destaca per la seva durabilitat i resistència a taques i raigs, mentre que el Dekton és una opció ideal per a àrees exteriors degut a la seva resistència al clima extrem i al desgast.

El Neolith, per la seva banda, és una altra alternativa innovadora i versàtil que destaca per la seva alta resistència a altes temperatures, raigs, taques i productes químics. També oferim materials com Compac, Laminam, Lapitec, Odsidiana, Rak, Inalco itop iker, Stone glass, Sapienstone, Equs i Techlam, cadascun amb característiques úniques que els fan ideals per a diferents tipus d’aplicacions.

A més dels materials esmentats, disposem de quars genèrics, porcellànics i Krion, materials compostos que es destaquen per la seva alta resistència al foc ia la humitat, i el fàcil manteniment.

El nostre enfocament a la innovació, el disseny i la satisfacció del client ha permès establir-nos com una opció fiable i preferida per molts professionals i particulars. L’automatització de cada procés de producció garanteix la precisió i la qualitat en cada etapa, i l’ampli catàleg de productes permet oferir solucions per a qualsevol tipus de projecte.

Descubre nuestros materiales

¿Qué productos trabajamos?