Acabats

Sa Balear – Marbre i pedra a Mallorca

A Sa Balear, el nostre principal compromís és assegurar la satisfacció del client mitjançant la provisió de solucions decoratives exclusives amb acabats d’alta qualitat. Per aconseguir això, utilitzem un procés de fabricació completament informatitzat i els darrers programes de disseny per crear plànols precisos i detallats, cosa que ens permet produir productes personalitzats d’alta qualitat i acabats segons les necessitats específiques de cada client.

La nostra experiència en el maneig del marbre ens permet oferir una àmplia varietat d’acabats i combinacions de tipus i textures de marbre, fet que ens converteix en líders en el mercat dels acabats de marbre.

Entre tots, destaca el poliment, apomazat, envellit, buixardat, buixardat+envellit, arenat, arenat+envellit, punter, flamejat, flamejat+raspallat, escarfilat, semi-buixardat+raspallat i ranurat+raspallat.

Polit

L’acabat polit és un dels més populars i es caracteritza per tenir una superfície llisa i brillant que reflecteix la llum.

Apomatat

Per la seva banda, l’apomazat ofereix una superfície similar al poliment però amb una brillantor més tènue i una textura més suau.

Envellit

L’envellit és una tècnica que consisteix a donar a la superfície un aspecte antic i desgastat mitjançant un procés químic o mecànic.

Abuixardat

D’altra banda, la buixardat és una tècnica que produeix una textura rugosa mitjançant l’ús d’un martell pneumàtic.

Abujardat + envellit

L’abuixardat+envellit combina les dues tècniques per crear un efecte envellit més marcat.

Arenat

El sorrat aporta una superfície finament puntejada que manté la uniformitat en la textura i presenta un color i unes estries lleument desgastades.

Arenat + envellit

Si es combina l’arenada amb l’envellit, s’obté un bonic aspecte envellit mitjançant un procés d’erosió completament mecànic.

Punter

El punter, per la seva banda, crea una textura similar a la buixardat, però es realitza de forma manual utilitzant un punter.

Flamejat

El flamejat ofereix un aspecte rugós, vitri i molt natural, amb suaus monticles i depressions que arrisen la superfície i la tornen antilliscant.

Flamejat + raspallat

Si es combina el flamejat amb el raspallat, s’obté un acabat flamejat+raspallat que aporta una textura suau i uniforme.

Escarfilat

L’escarfilat és una tècnica que deixa al descobert les protuberàncies i els relleus del bloc o la planxa, creant una aparença similar a la d’un fragment partit mitjançant el tall natural.

Sapienstone

El semi-buixardat+raspallat aporta una textura suau i uniforme amb un patró de solcs i ranures que afegeixen interès visual a la superfície.

Ranurat + raspallat

El ranurat+raspallat aporta una textura suau i uniforme amb un patró de solcs i ranures que afegeixen interès visual a la superfície.

A més, ens adaptem constantment als nous acabats del mercat.

Descubre nuestros materiales

¿Qué productos trabajamos?